Haul · Overige

Post-Erasmus HAUL

haul

De afgelopen maanden was ik op Erasmus in Riga. Daar kocht ik uiteraard een paar boeken. Maar toen ik terug thuiskwam wachtte daar een veel grotere stapel boeken op me. En die laat ik hier even zien, in willekeurige volgorde. 

Allereerst kocht ik een prachtexemplaar, en tevens mijn eerste exemplaar, van Alice in Wonderland & Through the Looking Glass van Lewis Carroll. Het is de 150ste verjaardagseditie van het boek en het is zo mooi! Kijk dan! Deze prachteditie is uitgegeven bij Alma Classics.
Mijn zusje kocht Wij leugenaars van E. Lockhart voor een boekbespreking. Aangezien ze geen lezer is, doneerde ze het aan mijn boekenverzameling. 🙂

 

Van uitgeverij Lieve Hart! mocht ik een recensie-exemplaar van Gevangen Wind ontvangen. Gevangen Wind is een historische roman geschreven door Janine van der Hulst-Veerman. Lees mijn review hier.

Om het debuut van Mariska Overman bekend te maken, mocht ik, van De Crime Compagnie, een eBook van Hoofdzaak als recensie-exemplaar ontvangen. Je kan mijn review hier lezen.

Ik werd ook uitgekozen voor het reviewteam van De Boekerij voor Hou me vast van Lori Nelson Spielman. Deze review lees je hier. We kregen in de eerste plaats een ePub-versie van het boek, maar na de release van het boek kregen we ook het fysieke exemplaar thuis gestuurd.

Daarnaast deed ik ook mee aan winacties, waarvan ik er een aantal won. Zo won ik Hush hush van Becca Fitzpatrick via een winactie van uitgeverij Moon. De langste achtervolging ooit van Eskil Engdal en Kjetil Saeter, won ik via een Hebban-winactie. Via Lemniscaat won/kreeg ik dan weer Bijenvader van Esther Sprikkelman, waarvan je mijn review hier kan lezen. Ook reageerde ik op de adoptie-oproep van Urban Boeken (De Fontein) en mocht Grijze Ogen van Anne Bishop ontvangen.

Dikke kus, Elke x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.